Tomorrowland Belgium 0

Tomorrowland Dancefestival

Er zijn veel verschillen op te noemen tussen Nederland en België. Over het algemeen zjin er in Nederland veel bekendere festivals te vinden, maar met een bepaald festival blinken zij wel uit. Daar kan geen festival in Nederland, Europa of zelfs ter wereld tegenop. Dat is natuurlijk Tomorrowland. Elk jaar wordt het weer vaste prik in België gehouden. In dit artikel kom je meer te weten over dit festival en kom je erachter of je nu moet haasten om de tickets te scoren. Lees snel mee!

Het festival van iedereen

Tomorrowland is het festival waar iedereen uit alle hoeken van de wereld op af komt. Tomorrowland biedt dan ook speciale reispakketten aan, aan bezoekers. Zo wordt alles geregeld van jouw vertrek in jouw thuisland tot aan het fantastische Tomorrowland. Ook de terugweg tot aan huis wordt met dit pakket tot in de puntjes verzorgd. Het is officieel een dancefestival, maar dat genre kan erg breed getrokken worden. Daardoor staan er elke dag weer de beste artiesten op het podium, ook veel van Nederlandse bodem. De dance scene is blijkbaar enorm geliefd bij de bezoekers, aangezien het elk jaar weer een uitverkocht festival is. Dit jaar hebben ze er voor gekozen om de editie in 3 keer te houden. Dit betekent dat Tomorrowland in 3 verschillende weekenden wordt gehouden. Automatisch betekent dat ook dat je meer kans hebt om tickets te scoren. Hoewel de kans groot lijkt om erbij te zijn, moet je je wel haasten met de tickets. De 3 weekenden kunnen namelijk zo uitverkocht zijn, waardoor je alsnog naast de tickets grijpt. 

Tomorrowland is dus voor iedereen en voor alle lagen van de bevolking. Zo zijn er bijvoorbeeld ook hospitality tickets te koop, die je een luxe ervaring geven op het festival. Zo krijg je unieke uitzichten op het festivalterrein en wordt je ook voorzien van net wat luxer eten dan alle andere festivalgangers. Uiteraard betaal je daar wel voor. Ook biedt het festival tickets aan voor bedrijven. Leuk om weg te geven als relatiegeschenk of om jouw klanten mee naar toe te nemen als blijk van waardering. Aangezien het een festival is voor iedereen, valt Tomorrowland bij de meeste mensen ook in de smaak.

De enige mensen die Tomorrowland niet leuk vinden, zijn waarschijnlijk degene die nooit naar een festival gaan. Aan de line-up, de artiesten en de aankleding kan het in ieder geval niet liggen. 

De Tomorrowland tickets

Tomorrowland 2022 staat al een tijdje gepland in de laatste 3 weekenden van juli. Hoewel je nu nog meer kans hebt om bij dit gigantische festival aanwezig te zijn, is het toch al bijna uitverkocht. De allerlaatste kaarten zijn op 7 juni in de verkoop gegaan. Dit betekent dat er nog een kleine kans is om aan tickets te komen. Uiteraard zijn er altijd mensen die ze verkopen op bepaalde verkoopkanalen. Let er wel altijd goed op dat je niet wordt opgelicht. Met festivaltickets gebeurt dit namelijk regelmatig. Het is daarom enorm tricky om kaarten over te kopen van anderen, vooral als je die mensen niet kent. Voor hetzelfde geldt behouden ze een kopie van de ticket en verkopen ze die aan meerdere mensen. Grote kans dat je op de dag zelf dan niet meer binnenkomt, omdat je ticket al gescand is. Pas daarom goed op met het kopen van tickets van andere mensen. Kijk eerst hier of het echt uitverkocht is, voordat er nog wel tickets Tomorrowland beschikbaar zijn. 

Het zou zonde zijn als je er naast vist, want er staan ook dit jaar weer veelbelovende artiesten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan grote namen als Armin van Buuren, Martin Garrix en Steve Aoki. Deze mannen wil je natuurlijk niet missen.

Wil je naar in Malta,”Unite with Tomorrowland” check dan op deze site alle evenementen in Malta voor 2022.

 

Previous ArticleNext Article
Evenementen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *