The Rolling Stones in Brussel en Nederland 0

The Rolling Stones in Brussel en Nederland 2022

De concerten mogen eindelijk weer plaatsvinden na de pandemie en dat wordt beloond met een gaaf concert van The Rolling Stones. Eindelijk komen ze weer naar Brussel en Nederland in 2022 en daar kun jij bij zijn. Hoe je de tickets kunt bemachtigen en nog veel meer informatie over deze concerten kun je lezen in dit artikel.

The Rolling Stones

Wie kent ze niet? De Britse rock-’n-rollband The Rolling Stones, met Zanger Mick Jagger, guitarist Keith Richards, Bassist Ronny Wood. Helaas is de drummer Charlie Watts op 24 augustus 2021 overleden. Hij wordt vervangen door drummer Steve Jordan. Ze zijn als band al sinds 1962 actief. Naast rock-’n-roll en rock spelen ze ook hele andere stijlen. Zo zijn ze onder andere bekend van hun blues, country, hardrock, reggae en punk hits. Door de jaren heen hebben ze al veel grote hits op hun naam mogen schrijven. Angie, Brown Sugar, Satisfaction and Sympathy for the Devil zijn een paar voorbeelden van grote hits die ze hebben gehad. Ondertussen zijn er al een aantal bandleden uit de band gestapt, maar toch treden ze dit jaar op met de huidige band. 

De Europa tour

“Sixty Stones Europe 2022” is de naam van de concertreeks die dit jaar plaatsvind. Dit jaar bestaan ze 60 jaar en dat willen ze vieren met alle fans. Ze trakteren ons daarom op een tour door Europa. Zo zullen ze onder andere optreden in Madrid, Munchen, Liverpool, Bern, Milaan en Londen. Ook Brussel en Amsterdam staan op de agenda voor de komende zomer. Zo staan ze op maandag 13 juni op het podium in de John Cruijff Arenda in Amsterdam. Een maandje later op maandag 11 juli zijn ze te bewonderen in het King Baudouin Stadium in Brussel. Voor beide concerten zijn de laatste tickets nog te verkrijgen. Uiteraard vliegen ze wel de deur uit, dus ben zeker op tijd met het bestellen van de tickets. Last-minute kunnen ze zomaar uitverkocht zijn. Gelukkig kun je als echte fan altijd nog uitwijken naar een van de andere concerten in Europa. 

De tickets

Zoals we al zeiden gaan de tickets in sneltreinvaart de deur uit. Je moet er dan ook snel bij zijn om nog de laatste tickets te scoren. Bovendien staan de concerten ook al bijna voor de deur. 

Voor wie naar een concert van de Europa Tour van The Rolling Stones, moet daar ook wel zijn portemonnee voor open trekken. De ticketprijzen van The Rolling Stones zijn namelijk niet goedkoop. Dit komt uiteraard ook door de populariteit van de band. Houd rekening met prijzen die beginnen bij € 169 euro per ticket. Voor mensen die niet veel te besteden hebben is dat een hoop geld. Bovendien moet je ook rekening houden met het eten en drinken dat je daar koopt en de parkeerticket die je eventueel moet betalen. Dat zijn ook allemaal kosten, die de avond nog duurder maken. Als je nog last-minute tickets wil gaan scoren is het wellicht slim om snel geld te gaan verdienen. Wellicht kun je nog een mooi zakcentje bij elkaar sparen door wat dingen te verkopen of wat diensten aan te bieden. Grote kans dat je dan nog steeds aanwezig kunt zijn bij het concert van jouw grote helden!

Andere festivals in België

Als je houdt van de muziek die de Rolling Stones spelen, heb je wellicht ook interesse in andere evenementen in België. Suiker rock  vindt bijvoorbeeld elk jaar plaats aan het einde van juli. Dit is echt een familie festival, net zoals een concert van de Rolling Stones. Dit festival duurt echter 3-4 dagen en je kunt genieten van veel verschillende artiesten. Elke dag staat in het teken van een ander thema en daarom dus ook andere muziek. Als je naar de Rolling Stones bent geweest kun je daarna dit festival meepakken. Zorg daarom maar snel dat je genoeg geld hebt bespaard!

Wie weet het nog? Brussels Affair 1973 van The Rolling Stones.

 

Previous ArticleNext Article
Evenementen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *