Deze tv-programma’s zijn nieuw of komen terug! 0

TV-programma’s

Met alle geldende maatregelen is een van de weinige dingen dat we nog hebben, onze tv. Die pakt gelukkig niemand ons meer af. Hier volgen we alle leuke nieuwe programma’s op. Van dansmarathons tot documentaires. Er is weer van alles nieuw op de televisie. In dit artikel zetten we alles wat nieuw is op een rijtje. Ga maar vast klaar zitten met de popcorn op schoot, want er komen weer heel wat leuke series voorbij. 

Undercover

Voor wie nog niet op de hoogte was van deze serie. 21 november is alweer seizoen 3 uitgekomen. Elke zondag zal op 21:00 uur een nieuwe aflevering op tv te zien zijn. Het belooft weer een spannend seizoen te worden, waarin Bob en Ferry waarschijnlijk veel samen moeten werken. Zie jij dat gebeuren…? Voor degene die deze serie nog niet kennen. Ferry is een drugsbaas, die de politie maar niet te pakken krijgt. Daardoor worden er politieagenten ingezet, die undercover meer te weten moeten komen over hem. Uiteraard gaat dat niet zonder slag of stoot en worden ze meer dan eens bijna betrapt. Maar, eerlijk is eerlijk, de serie is super spannend en kijk je af tot de laatste minuut! 

First Dates Teens

Sinds 23 november is er ook weer een nieuw seizoen van First Dates Teens gestart. Ze zijn inmiddels bezig met het derde seizoen, waarin tieners/pubers aan elkaar gekoppeld worden. De koppeling is zorgvuldig verlopen, maar het is uiteraard aan hen of ze een klik voelen. Dit gaan ze onderzoeken tijdens een blind-date in het enige echte first dates restaurant.  

James, De Musical

Ben je benieuwd hoe een musical over het leven van ondere andere Gert Verhulst, Philippe Geubels en de Pfaffs eruit ziet? Dan moet je zeker de afleveringen vanaf 25 november volgen. Tijdens de musical wordt er teruggeflitst naar hun kindertijd. Er worden persoonlijke verhalen vertelt, wat veel emoties op kan leveren. Het zal een musical zijn met een lach, maar ook zeker met een traan. 

Dancing With The Stars 

Deze dansmarathon is terug van weggeweest. Vanaf 4 december kan er elke zaterdagavond weer genoten worden van een hoop gedans. De koppels moeten uitblinken in de jive, de tango en nog veel meer stijlen. Het derde seizoen wordt gepresenteerd door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs. Met kerst en oudjaar zijn er zelfs twee bijzondere afleveringen te zien, waarin oud deelnemers de dansvloer op gaan. Deze dagen wordt het programma dan ook gepresenteerd door Gert en Viktor Verhulst. Dat wordt de eerste keer dat vader en zoon zo’n bijzondere show samen mogen presenteren! 

Taboe

Ook dit programma is terug met een nieuw seizoen. In deze serie nodigt Philippe Geubels mensen uit in zijn vakantiehuis in de Ardennen. Hij nodigt ze uit om hun verhalen aan te horen en samen te kunnen lachen. Er komen van allerlei mensen voorbij, denk aan bejaarden, mensen met autisme, ex-verslaafden, mensen die een opvallend uiterlijk hebben of mensen die zich niet man of vrouw kunnen noemen. De serie is vanaf 26 december te bewonderen. 

Switch

Dit spelprogramma komt dit jaar met een eindejaarseditie. Fans hoeven dus niet langer te wachten tot de zomer op nieuwe afleveringen. Bij een speciale editie horen uiteraard ook speciale mensen. Daarom zijn bekende Vlamingen, zoals Philippe Geubels en Jeroen Meus uitgenodigd om mee te spelen. Wanneer de quiz precies wordt uitgezonden is op dit moment helaas nog niet bekend, maar wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! 

Klaar met televisie kijken? En vind je het tijd om naar iets moderners te luisteren. Luister dan eens een van deze Belgische podcasts.

Previous ArticleNext Article
Nieuws ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *