De 9 populairste Belgen van dit moment + waar je ze van kunt kennen! 0

K3 - Populaire Belgen

Onze zuiderburen hebben wellicht een klein landje, maar er zijn flink wat inwoners ontzettend populair binnen zowel het eigen land als ver over de eigen landsgrenzen heen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bekende Belgische popartiesten, televisie persoonlijkheden van je favoriete Vlaamse programma’s of beroemde topsporters die excelleren in hun sportgebied? Wij hebben de negen populairste Belgen van dit moment uit de verschillende categorieën voor je op een rij gezet. Daarbij kun je denken aan acteurs, schrijvers, presentors, muziekkanten, politici en nog veel meer. Geen zorgen, per populaire Belg hebben we vermeld waar je ze van zou kunnen kennen dus je hoeft niet zelf te raden!

Populaire Belg 1: Evi Hanssen

Evi Hanssen is al enige tijd te zien op televisie en te horen op de radio. Zij een Vlaamse presentatrice en zangeres die zowel in België als in Nederland veel fans kent. Door het recente nieuws dat zij gestopt is met het drinken van alcohol en het boek dat ze daarover schreef, is Evi weer extra in het nieuws gekomen. Daarnaast is zij druk bezig met haar podcast Walkie Talkies en kun je haar natuurlijk van radio en televisie kennen. 

Populaire Belg(en) 2,3 en 4: K3

Officieel is dat niet een persoon, maar zijn het drie dames. Toch mogen ze niet in dit lijstje ontbreken. Want na het populaire tv-programma K2 zoekt K3 zijn de dames weer volop in het nieuws en ontbreekt het hen niet aan bekendheid. Tijdens de televisiezoektocht naar het nieuwste lid voor K3 is uiteindelijk de 19-jarige Julia als winnares uit de strijd gekomen. Er is direct een nieuw lied gelanceerd, namelijk: ‘Waterval’. Ook dat belooft weer een populair plaatje te worden!

Populaire Belg 5: Pommelien Thijs

Ook zangeres Pommelien Thijs heeft een goed jaar achter de rug gehad. Samen met de Nederland Jaap Reesema zingt de Vlaamse zangeres het lied ‘Nu wij niet meer praten’ die sinds eind 2020 niet meer uit de hitlijsten is weg te denken. Daarnaast kun je Pommelien kennen van haar YouTube kanaal waar ze covers zingt van bekende nummers en werkt zij als actrice en presentatrice voor televisie.

Populaire Belg 6: Viktor Verhulst

Aan de achternaam zul je het wellicht al gezien hebben, maar Viktor is de zoon van de welbekende Gert Verhulst. Net als zijn vader is hij een bekende mediapersoonlijkheid en presentator. Ook kun je hem gezien hebben op de Nederlandse tv aangezien hij samen met Holly Mae Brood het programma Love Island presenteerde in 2019 en 2020. Een nieuwtje voor alle fans: Viktor presenteert vanaf 2021 het guilty pleasure tv-programma Temptation Island samen met Monica Geuze. Dat wordt weer genieten!

Populaire Belg 7: Eva de Roo

Deze Vlaamse radiopresentatrice is te horen op radiozender Studio Brussel en deed onder meer mee aan de slimste mens ter wereld! Tegenwoordig kun je haar stem ook beluisteren via de podcast genaamd ‘Eva ontmoet’ waar zij diverse gasten spreekt over hun persoonlijke verhalen. 

Populaire Belgen 8 en 9: sportman en -vrouw van het jaar?

Er zijn een aantal mannelijke en vrouwelijke Belgische sporters die dit jaar weer een topprestatie hebben geleverd. De sportman en sportvrouw van het jaar 2021 zijn op dit moment nog niet bekend, maar wie weet komen de volgende populaire sporters wel in aanmerking. Wat dacht je bijvoorbeeld van Matthias Casse of Sami Chouchi beiden bekend uit de judowereld. Of voor de vrouwen: Cynthia Bolingo of Paulien Couckuyt die beiden excelleren in atletiek. Vorig jaar wonnen wielrenner Wout van Aert en Emma Meesseman de prestigieuze titel van sportman en sportvrouw van het jaar. Een ding is zeker, dit zijn zeker populaire Belgen!

Ps. Wil je nog meer lezen over wereldberoemde Belgen die geliefd zijn over de hele wereld?

Previous ArticleNext Article
Populaire Belgen ·

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *